Werkgebied

“All you need is the plan, the road map, and the courage to press on to your destination.”
-Earl Nightingale

Mijn praktijk

Ik heb mijn praktijk gevestigd in Posterholt, in Limburg, nabij Roermond.

Mijn praktijkruimte biedt een rustige plek voor een goed gesprek en heeft de ruimte om creatief aan de slag te gaan. Mijn psychologiepraktijk biedt een breed scala aan diensten voor de artiest, managers en producenten aan. Combineer eventueel het coachtraject met een verblijf in een van de vele mooie B&B’s in de regio.

Op locatie

Op locatie kom ik vooral bij de cliënten thuis. Tevens zijn afspraken in je bedrijf mogelijk. Managementbureau’s facciliteren vaak een ruimte voor artiesten om met mij in gesprek gaan of organiseren een training of workshop in hun bedrijfspand. Indien het niet mogelijk is om bij je thuis gesprekken te voeren en je hebt niet de beschikking over een bedrijfsruimte, kunnen we uitwijken naar een gespreksruimte bij jou in de buurt via Het Coachhuis.

Skype

Coaching via Skype is praktisch, doch persoonlijk. Diverse onderzoeken tonen aan dat het contact tussen cliënt en coach net zo persoonlijk en sterk voelt bij e-coaching als bij face2face coaching. Dit is ook in de praktijk bewezen tijdens de trajecten die ik met diverse cliënten in binnen- en buitenland heb gevoerd. Skype is tijdbesparend en je blijft in je veilige omgeving wat helpend kan zijn in het traject. Coaching via skype is tevens zeer effectief bij artiesten die veel onderweg zijn.

Maatwerk blijft voorop staan. Met elke cliënt die zich aanmeld en elke opdrachtgever die een aanvraag doet kijk ik naar de mogelijkheden die er zijn en kunnen we afwijken van locatie en werkdagen. Ook is het mogelijk om een combinatie van bovenstaande opties te integreren in een coachtraject.