Training

“You will either step forward into growth, or you will step backward into safety.”
– Abraham Maslow

 

Trainen gaat over het creëren van mogelijkheid tot ontwikkeling. Dit kan gaan om praktische vaardigheden, maar ook over inzicht krijgen in persoonlijke processen. De kracht van trainingen is dat er altijd wordt gewerkt met mensen in groepen. De interactie tussen mensen en de rollen van de individuen binnen een groep zijn hulpmiddelen om tot een leerproces te komen. Hierdoor is niet alleen de inhoud, maar ook de groepsdynamica essentieel voor een effectieve training.

  • Je wilt als manager je artiesten weerbaarder maken voor sociale druk;
  • Je bent producent en je wenst betere samenwerking tussen de acteurs;
  • Je hebt een castingbureau en je wenst dat artiesten minder angst hebben tijdens audities.

Bij dergelijke vraagstukken wordt op maat een training ontwikkeld. Elke training bestaat uit vier tot acht bijeenkomsten, afhankelijk van de doelstelling en de wensen van jou als opdrachtgever.

Daarnaast geef ik workshops in o.a. communicatie, wederzijdse beïnvloeding, feedback in groepen, leiderschap, motivatie, Mindfulness en persoonlijkheid o.b.v. de Myers-Briggs Type Indicator® (MBTI).

 

Vraag nu vrijblijvend informatie aan via het contactformulier over de mogelijkheden tot een training in jouw organisatie, in jouw team, voor jouw talenten of op jouw school.