Unieke kans: Masterclass Artiestenpsychologie

Artiesten, coaches, zangdocenten, theaterdocenten, managers, psychologen, producenten, bookers, studentpsychologen: OPGELET!

Artiestenpsychologie is een discipline wat ik ruim 5 jaar geleden heb ontwikkeld. Vanuit een onuitputtelijke interesse in de artiest heb ik een eigen werkveld gecreëerd. Gedurende de afgelopen vijf jaar heb ik veel kennis vergaard over artiestenpsychologie en deze wil ik nu graag met jullie delen! Ik ben overtuigd dat de psychologie een wezenlijke bijdrage kan leveren aan het professionaliseren van het werkveld van de artiest.

Middels een ééndaagse masterclass leer je de basisprincipes van artiestenpsychologie. Thema’s die aan bod komen zijn: talentontwikkeling, fans en social media, omgaan met roem en creativiteit, psychische ziektebeelden bij artiesten, je netwerk zakelijk en privé. Daarnaast zal er ingegaan worden op verschillende methodieken die bij dragen aan langdurig succes en (mentale) welzijn van artiesten.

Deze masterclass is te volgen door iedereen geïnteresseerd in artiesten en/of de psychologie. Voorkennis van psychologie is niet noodzakelijk evenals dat het niet noodzakelijk is dat je artiest bent of werkt met artiesten. Natuurlijk is het wel fijn dat je opgedane kennis direct kunt toepassen in de praktijk!

De masterclass wordt gehouden, ver van de drukte en hectiek van de artiestenwereld, in het rustige bourgondische Limburg. In het peeldorp Meijel, op de grens tussen Brabant en Limburg is mijn praktijkruimte waar je in alle ruimte geïnspireerd raakt gedurende een geheel verzorgde scholingsdag.

Op dit moment is er 1 datum gepland: vrijdag 31 augustus 2018, van 09:30 tot 16:00 uur. Voor het volgen van deze geheel verzorgde masterclass wordt een bijdrage van €149,- excl BTW gevraagd. De masterclass gaat door bij minimaal 6 deelnemers.

Opgeven kan via een mail naar info@artiestenpsychologie.nl ovv masterclass. Benoem hierin:

  • Je naam (met eventueel bedrijfsnaam voor de factuur)
  • Je telefoonnummer
  • Je motivatie tot deelname aan de masterclass

 

“If you have knowledge, let others light their candles in it.”

Tot snel!
Liefs, Daisy Gubbels