1e uitzending Fuck me I’m famous

Gisteren was de eerste uitzending van Fuck me I’m famous, gepresenteerd door Filemon Wesselink bij BNN op NPO3. Wauw, wat een super positieve reacties heb ik sindsdien gekregen! Dank jullie wel! filemon_0

Fuck me I’m famous gaat over de invloed van roem op mensen. Dit is een onderwerp waar ik al enkele jaren mee bezig ben. Ik ben er dan ook van overtuigd dat naast roem er nog meer aspecten zijn waar artiesten mee te maken krijgen die heel specifiek zijn en waar de psychologie zeker een bijdrage aan kan leveren. Denk hierbij ook aan talentontwikkeling en podiumvrees.

Waar ik heel blij mee ben is dat er tijdens de uitzending artiesten toegaven dat ze nu of in het verleden een beroep hebben gedaan op een coach of psycholoog. Dit is erg taboedoorbrekend. Veel artiesten zwijgen hier liever over. In een werkveld waar enorm veel concurrentie is, wil jij niet incompetent over komen. Maar het tij lijkt te keren en steeds meer artiesten beginnen de meerwaarde van mentale coaching in te zien. Super!

Heb jij de uitzending niet gezien? Via deze link kun je de uitzending terug kijken.
Wil je heel specifiek kijken naar wat ik te vertellen heb? Kijk dan vanaf 32 minuten.

Reacties zijn altijd welkom! Veel kijkplezier.

http://www.npo.nl/f-ck-me-i-m-famous/08-10-2015/BNN_101376337

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.